Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / MILITZER & MUNCH TÜRKİYE, DUBAİ DENİZYOLU KONSOL SERVİSİNİ BAŞLATIYOR 

MILITZER & MUNCH TÜRKİYE, DUBAİ DENİZYOLU KONSOL SERVİSİNİ BAŞLATIYOR 

MILITZER & MUNCH TÜRKİYE, DUBAİ DENİZYOLU KONSOL SERVİSİNİ BAŞLATIYOR 08.08.2023Militzer & Münch Türkiye, müşterilerinin beklentilerini karşılayabilmek amacıyla Dubai denizyolu konsol servisine start veriyor.

Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden Militzer & Münch; karayolu havayolu, demiryolu, interrmodal ve proje taşımacılığı faaliyetlerine ilave olarak denizyolu taşımacılığındaki çalışmalarını büyütmeye devam ediyor.

"Bize ihtiyacınız olan her yerdeyiz" mottosu ile müşterilerine uluslararası karayolu, havayolu ve denizyolu ana hizmetlerinin yanı sıra entegre lojistik hizmetlerini de kapsayan tedarik zinciri fonksiyonlarının tamamında hizmet veren Militzer & Münch Türkiye, Dubai ofisi ile beraber hayata geçireceği yeni servisi, Ambarlı’dan Jebel Ali Limanı’na denizyolu konsol hizmetini müşterilerinin kullanıma sunacak.

Militzer & Münch Türkiye İş Geliştirme Direktörü Arif Özer Özsan: Strateji, vizyon ve hedeflerimiz doğrultusunda yeni rotaları faaliyete geçirmeye, alternatif hizmet üretmeye ve sürdürülebilir lojistik kalitesini daha ileri seviyeye taşımaya kararlıyız.

Müşteri ilişkilerinde sahip olduğumuz bakış açımızı yenilikçi fikirlerle çalışma biçimlerimize de uyguluyor ve müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılayabilmek için her alanda faaliyetlerimizi büyüterek hayata geçiriyoruz. Çalışmalarımız arasında en verimli yöntemlerden birisi parsiyel yüklemelerimiz. Bu doğrultuda denizyolu parsiyel taşımacılık servisi ile müşterilerimize farklı bir alternatif rota oluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr